Medewerkers

Emiel Verstraelen

Sinds maart 2010 ben ik huisarts en direct ben ik in Urmond aan de slag gegaan. Het werken in een dorp en de gemoedelijke sfeer spreken me aan. Als huisarts vind ik de diversiteit van het werk, maar met name het contact met de patiënt het belangrijkste en het leukste. Naast mijn werk ben ik papa van twee fantastische zonen. Ik ben sportief en hecht veel waarde aan contact met mijn familie en vrienden.
///
Aanwezig op maandag, dinsdag,
donderdag en vrijdag.

Emiel Verstraelen

Huisarts
HA Christel

Sinds 2011 ben ik werkzaam als huisarts in onze praktijk. Voor mijn huisartsopleiding heb ik een tijd gewerkt als arts op de spoedeisende hulp. Een persoonlijke benadering in het contact met patiënten vind ik belangrijk, want geen mens is hetzelfde. Ik vind het een voorrecht om het vertrouwen te krijgen van mijn patiënten en dat ik betrokken mag zijn bij alle fases van hun leven. Naast mijn werk in de huisartsenpraktijk, vind ik het ook heerlijk om tijd door te brengen met mijn gezin, te sporten, te zingen en onderwijs te geven aan collega-huisartsen.
///
Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdagochtend en donderdag.

Christel Verstraelen

Huisarts
POH-GGZ Esmeekopie

Sinds juli 2017 werk ik in Urmond, aanvankelijk als waarnemer en inmiddels als mede-praktijkhouder. Mijn collega's ken ik van de geneeskundeopleiding in Maastricht, die ik in 2006 afrondde. Daarna ben ik als arts werkzaam geweest op de Spoedeisende Hulp in Roermond en bij de Chirurgie in Dordrecht. De huisartsopleiding voltooide ik in Rotterdam in 2012. Na enkele jaren in de Randstad nu dus weer terug bij mijn Limburgse wortels.
///
Aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag.

Tim Linssen

Huisarts
Lieke

Sinds 2014 werk ik als waarnemend huisarts. In 2007 heb ik de opleiding tot (basis)arts voltooid en nadien heb ik ervaring opgedaan in het ziekenhuis in Roermond en op Curaçao.
Na een paar jaar in Nijmegen en Tilburg te hebben gewoond ben ik sinds 2016 weer terug in Limburg. Met veel plezier werk ik sinds 2018 in Urmond.
///
Aanwezig op woensdagmiddag.

Lieke Vogels

Huisarts (waarnemend)
POH Loes

Sinds 2009 ben ik met veel voldoening werkzaam in de praktijk. Ik ben opgeleid tot verpleegkundige in Roermond. Nadat ik een aantal jaren op de revalidatieafdeling in Weert werkte, was ik toe aan een nieuwe uitdaging.
In 2009 ronde ik de opleiding Praktijkondersteuning af.
Het werken als praktijkverpleegkundige bevalt me erg goed, met name door het plezierige contact met de patiënten.
///
Aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag
en vrijdag.

Loes van Helmond

Prakijkondersteuner (POH)
Esmee

Aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag.

Esmee Scheepens

Praktijkondersteuner GGZ
Maud

Tekst volgt

Maud Rens

Doktersassistente
Marion Ass

Tekst volgt

Marion Vranken-Loznik

Doktersassistente
Sandra ass

Tekst volgt

Sandra Bruls

Doktersassistente
Kim

Tekst volgt

Kim Lodestijn

Doktersassistente
Edith-3-2

Tekst volgt

Edith Cropelin

Praktijkmanager
Via onze WebApp kunt u gemakkelijk en snel een E-consult sturen.
Translate »