Medewerkers

Emiel Verstraelen

Sinds maart 2010 ben ik huisarts en direct ben ik in Urmond aan de slag gegaan. Het werken in een dorp en de gemoedelijke sfeer spreken me aan. Als huisarts vind ik de diversiteit van het werk, maar met name het contact met de patiënt het belangrijkste en het leukste. Naast mijn werk ben ik papa van twee fantastische zonen. Ik ben sportief en hecht veel waarde aan contact met mijn familie en vrienden.

///

Aanwezig op maandag, dinsdag,
donderdag en vrijdag.

Emiel Verstraelen

Huisarts
HA Christel

Sinds 2011 ben ik werkzaam als huisarts in onze praktijk. Voor mijn huisartsopleiding heb ik een tijd gewerkt als arts op de spoedeisende hulp. Een persoonlijke benadering in het contact met patiënten vind ik belangrijk, want geen mens is hetzelfde. Ik vind het een voorrecht om het vertrouwen te krijgen van mijn patiënten en dat ik betrokken mag zijn bij alle fases van hun leven. Naast mijn werk in de huisartsenpraktijk, vind ik het ook heerlijk om tijd door te brengen met mijn gezin, te sporten, te zingen en onderwijs te geven aan collega-huisartsen.
///
Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdagochtend en donderdag.

Christel Verstraelen

Huisarts
POH-GGZ Esmeekopie

Sinds juli 2017 werk ik in Urmond, aanvankelijk als waarnemer en inmiddels als mede-praktijkhouder. Mijn collega's ken ik van de geneeskundeopleiding in Maastricht, die ik in 2006 afrondde. Daarna ben ik als arts werkzaam geweest op de Spoedeisende Hulp in Roermond en bij de Chirurgie in Dordrecht. De huisartsopleiding voltooide ik in Rotterdam in 2012. Na enkele jaren in de Randstad nu dus weer terug bij mijn Limburgse wortels.
///
Aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag.

Tim Linssen

Huisarts
Bart

Mijn naam is Bart Bulté en ik ben in 2020 gestart met de huisartsopleiding aan de Universiteit in Maastricht, waar ik ook de basisopleiding geneeskunde heb mogen volgen. Ik zal dit laatste jaar van mijn opleiding werkzaam zijn in de praktijk in Urmond.
///
Aanwezig op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Bart Bulté

Huisarts (in opleiding)
Max2

Tekst volgt
///
Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag

Max Molenaers

Huisarts in opleiding
Marjolein

Onlangs ben ik met veel plezier gestart als praktijkondersteuner GGZ hier in Urmond. Ik ben toegepast psycholoog en heb de afgelopen jaren veel verschillende ervaringen opgedaan tijdens mijn werk als ambulant begeleider Kind & Jeugd en teamleider van een kleine zorgafdeling. Ik streef ernaar mensen de regie terug te geven over hun leven in momenten dat ze dat alleen even niet lukt. Praktische handvatten, het bieden van een luisterend oor en een tikkeltje humor is daarin volgens mij belangrijk. Iedereen is welkom! In mijn vrije tijd ben ik graag veel buiten. Hardlopen, klimmen en wandelen vind ik fijn. Ook ben ik graag bij mensen, mijn familie en vrienden.
///
Aanwezig op donderdag en vrijdag.

Marjolein Franssen

Praktijkondersteuner GGZ
Marjanna-6-2

Sinds 1 augustus 2022 ben ik werkzaam in deze praktijk als praktijkondersteuner GGZ. Sinds 1999 ben ik werkzaam in de zorg en vooral in de ggz heb ik brede ervaring. Vanaf 2003 werk ik als sociotherapeut en lichaamsgericht therapeut (PMT). Sinds 2014 werk ik als poh-ggz en sinds 2019 voer ik ook een eigen praktijk als lichaamsgericht therapeute. Ik vind de afwisseling van problematieken en mensen erg boeiend. Ik hou van mens tot mens gesprekken en heb geleerd dat de sleutel van de oplossing in de mens met het probleem zelf ligt besloten. Ik help alleen maar mee de sleutel zoeken.
Privé hou ik van mijn partner, mijn familie, vrienden en mijn 2 geitjes. Ik ga graag fietsen, wandelen in de natuur en ik hou van bewegen, muziek maken en luisteren en dansen.
///
Aanwezig op maandag, dinsdag en vrijdag

Marjanna Engelen

Prakijkondersteuner GGZ
POH Loes

Sinds 2009 ben ik met veel voldoening werkzaam in de praktijk. Ik ben opgeleid tot verpleegkundige in Roermond. Nadat ik een aantal jaren op de revalidatieafdeling in Weert werkte, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. In 2009 ronde ik de opleiding Praktijkondersteuning af.
Het werken als praktijkverpleegkundige bevalt me erg goed, met name door het plezierige contact met de patiënten.
///
Aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag
en vrijdag.

Loes van Helmond

Prakijkondersteuner (POH)
Fleur

Sinds 1 mei 2022 ben ik begonnen als praktijkondersteuner in Urmond en dit met veel plezier! Hiervoor heb ik 11 jaar gewerkt als vroedvrouw in een ziekenhuis in hartje Brussel. Ik werkte op de kraamafdeling, verloskamer en uiteindelijk op de fertiliteitsafdeling. Het dagdagelijkse contact met de patiënten vind ik heel leuk. Daarbij vind ik het belangrijk dat mensen zich veilig en op hun gemak voelen om hun verhaal te kunnen doen.
///
Aanwezig elke dinsdag, woensdag en vrijdag.

Fleur Peeters

Praktijkondersteuner (POH)
Maud

Sinds 1984 ben ik als doktersassistente werkzaam in de huisartsenpraktijk Urmond. Ik heb mijn opleiding gevolgd aan het Arcuscollege in Heerlen.
///
Aanwezig op maandag, dinsdagochtend, woensdag en donderdag.

Maud Rens

Doktersassistente
Helma 001

Sinds juli 2020 ben ik werkzaam als doktersassistente hier in de praktijk. In 2016 heb ik de opleiding doktersassistente gevolgd na 25 jaar werkzaam te zijn geweest als ziekenverzorgende in de ouderenzorg. Verder geniet ik van mijn gezin met drie kinderen en wandel ik graag met mijn hond.
///
Aanwezig op dinsdagmiddag, woensdag en vrijdag.

Helma Bauer

Doktersassistente
Yvet-7

Sinds 1 mei 2019 werkzaam als doktersassistente in deze praktijk. Ik ben werkzaam in de zorg vanaf 2000 en in 2014 omgeschoold tot doktersassistente. Verder mag ik graag genieten met mijn gezin van het mooie Zuiden waar ik nog niet zo lang woonachtig ben.
///
Aanwezig op maandag, woensdagmiddag en vrijdag.

Yvette Vermeulen

Doktersassistente
Foto’s Katja-6

Tekst volgt.
///
Aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.

Katja van Nooij

Doktersassistente
Edith-3-2

Na 12 jaar gewerkt te hebben als praktijkverpleegkundige binnen verschillende huisartsenpraktijken, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Sinds 2018 ben ik werkzaam als praktijkmanager binnen de huisartsenpraktijk. Binnen de huisartsenpraktijk hou ik me bezig met niet-zorg gerelateerde werkzaamheden.
///
Aanwezig op donderdag.

Edith Cropelin

Praktijkmanager
Bas

Ik ben sinds 2019 werkzaam in de zorg. Sinds januari 2022 loopt ik voor mijn opleiding tot doktersassistent stage hier in de praktijk. Mijn ambitie is om uiteindelijk als chauffeur op de ambulance werkzaam te zijn. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, lees ik graag en ben ik vrijwilliger bij het Rode Kruis.
///
Aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag.

Bas Clement

Doktersassistent stagiair
Via onze WebApp kunt u gemakkelijk en snel een E-consult sturen.
Translate »
Call Now Button