Medewerkers

Emiel Verstraelen

Sinds maart 2010 ben ik huisarts en direct ben ik in Urmond aan de slag gegaan. Het werken in een dorp en de gemoedelijke sfeer spreken me aan. Als huisarts vind ik de diversiteit van het werk, maar met name het contact met de patiënt het belangrijkste en het leukste. Naast mijn werk ben ik papa van twee fantastische zonen. Ik ben sportief en hecht veel waarde aan contact met mijn familie en vrienden.

///

Aanwezig op maandag, dinsdag,
donderdag en vrijdag.

Emiel Verstraelen

Huisarts
HA Christel

Sinds 2011 ben ik werkzaam als huisarts in onze praktijk. Voor mijn huisartsopleiding heb ik een tijd gewerkt als arts op de spoedeisende hulp. Een persoonlijke benadering in het contact met patiënten vind ik belangrijk, want geen mens is hetzelfde. Ik vind het een voorrecht om het vertrouwen te krijgen van mijn patiënten en dat ik betrokken mag zijn bij alle fases van hun leven. Naast mijn werk in de huisartsenpraktijk, vind ik het ook heerlijk om tijd door te brengen met mijn gezin, te sporten, te zingen en onderwijs te geven aan collega-huisartsen.
///
Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdagochtend en donderdag.

Christel Verstraelen

Huisarts
POH-GGZ Esmeekopie

Sinds juli 2017 werk ik in Urmond, aanvankelijk als waarnemer en inmiddels als mede-praktijkhouder. Mijn collega's ken ik van de geneeskundeopleiding in Maastricht, die ik in 2006 afrondde. Daarna ben ik als arts werkzaam geweest op de Spoedeisende Hulp in Roermond en bij de Chirurgie in Dordrecht. De huisartsopleiding voltooide ik in Rotterdam in 2012. Na enkele jaren in de Randstad nu dus weer terug bij mijn Limburgse wortels.
///
Aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag.

Tim Linssen

Huisarts
Gemmeke

Aanwezig op woensdagmiddag.

Gemmeke Schoffelen

Huisarts (waarnemend)
Jordy

Sinds december 2021 werk ik in Urmond. Ik ben bezig aan het laatste jaar van mijn opleiding tot huisarts. Ik heb mijn geneeskundeopleiding in Maastricht gedaan en ben afgestudeerd in 2017. Daarna ben ik als arts werkzaam geweest op de Spoedeisende Hulp in Roermond en bij de Cardiologie en Longgeneeskunde in het Zuyderland Ziekenhuis in Sittard.
///
Aanwezig op maandag, woensdag en donderdag.

Jordy van Leendert

Huisarts (in opleiding)
Esmee

Sinds 2014 werk ik als praktijkondersteuner GGZ in Urmond. Aan de Universiteit Maastricht ben ik in 2012 afgestudeerd als psycholoog en sindsdien doe ik dit werk met veel plezier en enthousiasme. Na ervaring te hebben opgedaan bij Zuyderland GGZ ben ik in 2014 gestart met het werk in de huisartsenpraktijk. Ik hecht veel waarde aan het vertrouwen wat ik van cliënten krijg en mijn doel is dan ook om samen te bekijken hoe we naar oplossingen toe kunnen werken.
///
Aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.

Esmee Scheepens

Praktijkondersteuner GGZ
POH Loes

Sinds 2009 ben ik met veel voldoening werkzaam in de praktijk. Ik ben opgeleid tot verpleegkundige in Roermond. Nadat ik een aantal jaren op de revalidatieafdeling in Weert werkte, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. In 2009 ronde ik de opleiding Praktijkondersteuning af.
Het werken als praktijkverpleegkundige bevalt me erg goed, met name door het plezierige contact met de patiënten.
///
Aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag
en vrijdag.

Loes van Helmond

Prakijkondersteuner (POH)
Fleur

Tekst volgt.
///
Aanwezig elke dinsdag, woensdag en vrijdag.

Fleur Peeters

Prakijkondersteuner (POH)
Maud

Sinds 1984 ben ik als doktersassistente werkzaam in de huisartsenpraktijk Urmond. Ik heb mijn opleiding gevolgd aan het Arcuscollege in Heerlen.
///
Aanwezig op maandag, dinsdagochtend, woensdag en donderdag.

Maud Rens

Doktersassistente
Yvet-7

Sinds 1 mei 2019 werkzaam als doktersassistente in deze praktijk. Ik ben werkzaam in de zorg vanaf 2000 en in 2014 omgeschoold tot doktersassistente. Verder mag ik graag genieten met mijn gezin van het mooie Zuiden waar ik nog niet zo lang woonachtig ben.
///
Aanwezig op maandag, woensdagmiddag en vrijdag.

Yvette Vermeulen

Doktersassistente
Sandra ass

Sinds 2003 ben ik werkzaam als doktersassistente in de praktijk in Urmond. Het mooie van mijn vak is mijn hulp aanbieden daar waar gevraagd wordt. Ik vind mezelf een teamplayer in mijn gezin en ben sportief. Ik fiets door weer en wind elke dag naar mijn werk, hou van vrijheid en natuur. Mijn grootste droom is dat ik ooit mag emigreren naar het buitenland.
///
Aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag.

Sandra Bruls

Doktersassistente
Helma 001

Sinds juli 2020 ben ik werkzaam als doktersassistente hier in de praktijk. In 2016 heb ik de opleiding doktersassistente gevolgd na 25 jaar werkzaam te zijn geweest als ziekenverzorgende in de ouderenzorg. Verder geniet ik van mijn gezin met drie kinderen en wandel ik graag met mijn hond.
///
Aanwezig op dinsdagmiddag, woensdag en vrijdag.

Helma Bauer

Doktersassistente
Edith-3-2

Na 12 jaar gewerkt te hebben als praktijkverpleegkundige binnen verschillende huisartsenpraktijken, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Sinds 2018 ben ik werkzaam als praktijkmanager binnen de huisartsenpraktijk. Binnen de huisartsenpraktijk hou ik me bezig met niet-zorg gerelateerde werkzaamheden.
///
Aanwezig op donderdag.

Edith Cropelin

Praktijkmanager
Bas

Tekst volgt.

Bas Clement

Doktersassistent - stagiair
Via onze WebApp kunt u gemakkelijk en snel een E-consult sturen.
Translate »
Call Now Button