Medewerkers

Emiel Verstraelen

Sinds maart 2010 ben ik huisarts en direct ben ik in Urmond aan de slag gegaan. Het werken in een dorp en de gemoedelijke sfeer spreken me aan. Als huisarts vind ik de diversiteit van het werk, maar met name het contact met de patiënt het belangrijkste en het leukste. Naast mijn werk ben ik papa van twee fantastische zonen. Ik ben sportief en hecht veel waarde aan contact met mijn familie en vrienden.
///
Aanwezig op maandag, dinsdag,
donderdag en vrijdag.

Emiel Verstraelen

Huisarts
HA Christel

Sinds 2011 ben ik werkzaam als huisarts in onze praktijk. Voor mijn huisartsopleiding heb ik een tijd gewerkt als arts op de spoedeisende hulp. Een persoonlijke benadering in het contact met patiënten vind ik belangrijk, want geen mens is hetzelfde. Ik vind het een voorrecht om het vertrouwen te krijgen van mijn patiënten en dat ik betrokken mag zijn bij alle fases van hun leven. Naast mijn werk in de huisartsenpraktijk, vind ik het ook heerlijk om tijd door te brengen met mijn gezin, te sporten, te zingen en onderwijs te geven aan collega-huisartsen.
///
Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdagochtend en donderdag.

Christel Verstraelen

Huisarts
POH-GGZ Esmeekopie

Sinds juli 2017 werk ik in Urmond, aanvankelijk als waarnemer en inmiddels als mede-praktijkhouder. Mijn collega's ken ik van de geneeskundeopleiding in Maastricht, die ik in 2006 afrondde. Daarna ben ik als arts werkzaam geweest op de Spoedeisende Hulp in Roermond en bij de Chirurgie in Dordrecht. De huisartsopleiding voltooide ik in Rotterdam in 2012. Na enkele jaren in de Randstad nu dus weer terug bij mijn Limburgse wortels.
///
Aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag.

Tim Linssen

Huisarts
Lieke

Sinds 2014 werk ik als waarnemend huisarts. In 2007 heb ik de opleiding tot (basis)arts voltooid en nadien heb ik ervaring opgedaan in het ziekenhuis in Roermond en op Curaçao.
Na een paar jaar in Nijmegen en Tilburg te hebben gewoond ben ik sinds 2016 weer terug in Limburg. Met veel plezier werk ik sinds 2018 in Urmond.
///
Aanwezig op woensdagmiddag.

Lieke Vogels

Huisarts (waarnemend)
Rosan

Tekst volgt.
///
Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Rosan Luijcks

Huisarts in opleiding
Esmee

Sinds 2014 werk ik als praktijkondersteuner GGZ in Urmond. Aan de Universiteit Maastricht ben ik in 2012 afgestudeerd als psycholoog en sindsdien doe ik dit werk met veel plezier en enthousiasme. Na ervaring te hebben opgedaan bij Zuyderland GGZ ben ik in 2014 gestart met het werk in de huisartsenpraktijk. Ik hecht veel waarde aan het vertrouwen wat ik van cliënten krijg en mijn doel is dan ook om samen te bekijken hoe we naar oplossingen toe kunnen werken.
///
Aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag.

Esmee Scheepens

Praktijkondersteuner GGZ
POH Loes

Sinds 2009 ben ik met veel voldoening werkzaam in de praktijk. Ik ben opgeleid tot verpleegkundige in Roermond. Nadat ik een aantal jaren op de revalidatieafdeling in Weert werkte, was ik toe aan een nieuwe uitdaging.
In 2009 ronde ik de opleiding Praktijkondersteuning af.
Het werken als praktijkverpleegkundige bevalt me erg goed, met name door het plezierige contact met de patiënten.
///
Aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag
en vrijdag.

Loes van Helmond

Prakijkondersteuner (POH)
Hilde

Na 12.5 jaar op de Intensive Care gewerkt te hebben, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. In 2003 begon ik als praktijkverpleegkundige bij de huisartsen in Meerssen. Wat een leuke baan! Sinds mei 2019 ben ik ook in Urmond werkzaam als praktijkondersteuner. Ik begeleid patiënten met diabetes, (risico op) hart- en vaatziekten, COPD en astma. Tijdens mijn spreekuur wordt er aandacht besteed aan een gezonde leefstijl, medicatiegebruik en klachten. Ook worden er huisbezoeken gepland bij oudere patiënten die slecht ter been zijn.
///
Aanwezig elke dinsdag en om de week op woensdag.

Hilde Hoomans

Prakijkondersteuner (POH)
Maud

Sinds 1984 ben ik als doktersassistente werkzaam in de huisartsenpraktijk Urmond. Ik heb mijn opleiding gevolgd aan het Arcuscollege in Heerlen.
///
Aanwezig op maandag, dinsdagochtend, woensdag en donderdag.

Maud Rens

Doktersassistente
Marion Ass

De afgelopen 11 jaar ben ik werkzaam geweest in deze praktijk als doktersassistente, met heel veel plezier. Nu is de tijd aangekomen dat ik de praktijk en jullie ga verlaten per 1 juli 2019. Ik hoop dat ik mijn dromen kan gaan waarmaken, door te gaan reizen, en samen met mijn man meer van onze kleinkinderen kan gaan genieten.

Marion Vranken-Loznik

Doktersassistente
Sandra ass

Sinds 2003 ben ik werkzaam als doktersassistente in de praktijk in Urmond. Het mooie van mijn vak is mijn hulp aanbieden daar waar gevraagd wordt. Ik vind mezelf een teamplayer in mijn gezin en ben sportief. Ik fiets door weer en wind elke dag naar mijn werk, hou van vrijheid en natuur. Mijn grootste droom is dat ik ooit mag emigreren naar het buitenland.
///
Aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag.

Sandra Bruls

Doktersassistente
Kim-3

Tekst volgt

Kim Lodestijn

Doktersassistente
Yvet-7

Tekst volgt

Yvette Vermeulen

Doktersassistente
Edith-3-2

Tekst volgt

Edith Cropelin

Praktijkmanager
Via onze WebApp kunt u gemakkelijk en snel een E-consult sturen.
Call Now Button
Translate »