We hebben hulp nodig: beschermingsmaterialen

We hebben hulp nodig: beschermingsmaterialen

Update 20 maart 2020: we ontvangen van veel patiënten spullen, fantastisch! Hiervoor zijn we u zeer erkentelijk want het helpt ons veilig te werken. Het belangrijkste  tekort op dit moment betreft desinfecterende spray of alcohol. Mocht u hiermee nog kunnen helpen, dan houden we ons aanbevolen.
——————————-
Het coronavirus breidt zich snel uit over het land. De verwachting is dat er zich de komende dagen veel zieken zullen melden bij de huisartsen en de ziekenhuizen in onze regio. Er is een groot tekort aan beschermingsmaterialen voor onze zorgwerkers.
Daarom vragen wij u of u spullen kunnen missen. Alle beetjes helpen!
Denk aan desinfecterende spray of alcohol, stofmaskers, handschoenen en overalls. Alles wat gemist kan worden kunnen we gebruiken in de zorg voor onze patiënten. Al zijn het slechts enkele stuks, we kunnen het gebruiken want de nood is hoog! Vraag ook bekenden of familie of ze iets kunnen bijdragen.
Onze dank is heel groot. Namens de gezamenlijke huisartsen in Stein/Urmond,

Huisartsen Verstraelen, Verstraelen en Linssen in Urmond & huisartsen De Wolf, De Greef, Vincentie, Monfrance, Van Proosdij, Leistra en Hellinga in Stein.Call Now Button
Translate »